- نصف كيلو لحمه مفرمه ناعم{مفرومه مع بصله صغيره وملح وفلفل}
- فرخه كامله تخلى من العظم
- حوالى 2 م سمنه كبيره للتحمير
الطريقه:
- تخلى الفرخه تماما من العظم ودا رابط الخطوات لقيته فى طريقه مشابهه للطريقه دى"كيفيه خلى الفرخه"
- تفرم اللحم بالطريقه المذكوره بالاعلى
- نشكل اللحم المفروم على شكل اسطوانه
- تفرد الفرخه وتوضع اللحم بالشكل الاسطوانى فى المنتصف
- نلف طرف الفرخه بحيث تغطى اللحم بوضع الطرف اليمين وفوقه الشمال
- تلف بخيط سميك حتى لا تقتح اثناء النضج
- توضع فى ماء يغلى ويضاف اليه طماطم وبصل وفلفل اخضر وحبهان
- تترك حتى تنضج وبعد ذلك تحمر فى الزيت او السمن
- تقطع حلقات وتقدم
---------------------------------
Chicken stuffed with mincemeat:
This dish is my mom’s recipes it’s really great and the taste is YUUUUMY
The ingredients:
Half a kilogram of meat(chopped with a small onion, salt and pepper)
A whole chicken
2tb sp of ghee to frying the chicken
Directions:
rid of the chicken bones but keep it one piece
and that link show you "how to bone out a whole chicken i found on a recipe like this one" -
shape the meat to form a drum-shaped
- put the chicken in away that the opened part to the top and put the meat drum on the middle
-roll the chicken to cover the meat drum
-tie it well with a thread so it won’t open while cooking
-but it on boiling salted water and add tomatoes, onion, green pepper and Cardamom
- after it cooked Fry it in oil or ghee
-cut it to circles and serve
hope you like it ;)
No comments:
Post a Comment